Tamaş consideră că nu are probleme cu alcoolul…

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 iulie 2014

544 gabriel tamas

Fundaşul formaţiei Watford, Gabriel Tamaş, a declarat că nu a avut niciodată probleme cu alcoolul şi că este normal să bea ceva când iese în oraş în ziua sa liberă.

Referitor la incidentele în care a fost implicat de-a lungul timpului din cauza consumului de alcool, Gabriel Tamaş a spus: „Nu vreau să discut despre viaţa mea privată, dar în ceea ce priveşte alcoolul, nu am avut niciodată o problemă. Cred că atunci când ieşi în oraş în ziua liberă este normal să bei ceva. Dacă spune cineva că am o problemă cu alcoolul, este un prost”, a adăugat fotbalistul.

Gabriel Tamaş speră să fie convocat din nou la echipa naţională, spunând că acest lucru se va întâmpla dacă va avea prestaţii bune la noua sa formaţie, Watford. „Sper să fiu convocat din nou, pentru că nu m-am retras din echipa naţională. Dacă încep să joc şi o fac bine, atunci cred că voi fi chemat din nou la naţională”, a spus Tamaş, care a jucat ultima dată în echipa României pe 22 martie 2013, în meciul cu Ungaria, scor 2-2, din preliminariile Cupei Mondiale.

Tamaş crede că Watford, echipa din a doua ligă engleză, are un antrenor bun, italianul Giuseppe Sannino, şi un lot suficient de competent pentru a promova în primul eşalon. „Antrenorul principal este foarte bun. Îmi place de el. Îmi place ce vrea să facă. Dacă vom înţelege ceea ce doreşte la antrenamente şi cunoştinţele sale, vom avea un sezon foarte bun. Ştie să comunice tot ce doreşte, explică mult. Are şi un profesor (de engleză) alături de el, deşi la antrenamente vorbeşte în limba engleză. Încearcă să îşi îmbunătăţească engleza pentru a se face înţeles mai bine. Cred că echipa este suficient de bună pentru a obţine promovarea directă în prima ligă”, a mai spus Gabriel Tamaş.

Gabriel Tamaş a semnat un contract valabil un sezon cu gruparea din a doua ligă engleză Watford, locul 13 în ediţia trecută a campionatului.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!