Tamaș, pe bară

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 8 octombrie 2015

600 tamasDat afară de la Steaua la scurt timp după debutul sezonului după ce a ratat unul din antrenamentele conduse de Mirel Rădoi, Tamaş nu a părut să regrete prea mult despărţirea de gruparea în tricoul câştiga trei trofee la finalul campionatului trecut (Liga 1, Cupa României şi Cupa Ligii). Şi-a găsit echipă la începutul lui septembrie, semnând cu galezii de la Cardiff City, grupare ce evoluează în Championship (liga a doua din Anglia) şi ţinteşte promovarea în Premier League.

O mutare în teorie excelentă pentru fundaşul de 31 de ani, aflat probabil la ultimul tren important al carierei, însă în realitate Tamaş traversează acum o perioadă extrem de dificilă. De la ultimul meci oficial jucat de Tamaş au trecut deja 84 de zile (Trencin – Steaua, scor 0-2, din preliminariile Champions League, când a fost titluar), iar perioada pare să se extindă şi mai mult, în condiţiile în care fundaşul nu prinde nici lotul la Cardiff.  Tamaş a fost pe bancă în urmă cu două etape (Cardiff – Chalrton 2-1), însă în ultima rundă a fost scos din lot, fiind înlocuit de Lee Peltier, fundaş revenit după o accidentare.

Ieşirea în oraş care a dus la punerea lui Tamaş pe liber de la Steaua l-a transformat practic pe fundaşul de 31 de ani dintr-un jucător titular la Steaua în preliminariile Champions League, într-un om ţinut în lotul lui Cardiff pentru a acoperi o eventuală criză de efectiv.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!