Tamaș rămâne la Cardiff?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 ianuarie 2016

613 tamasGabriel Tamaş (32 de ani) are toate şansele să-şi ducă la bun sfârşit contractul cu Cardiff City, deşi internaţionalul român nu a jucat deloc pentru trupa galeză în prima parte a sezonului, debutând abia la începutul acestui an, în Cupa Angliei.

Gruparea din Championship (liga secundă engleză) tocmai a primit interdicţie la transferuri pentru toată perioada de mercato din ianuarie, după ce Federaţia Engleză a ajuns la concluzia că galezii au încălcat regulile Fair-play-ului financiar în sezonul 2014-2015. Au fost descoperite iregularităţi în raportul financiar prezentat la finalul lui 2015. Conform BBC, Cardiff avea voie să prezinte pierderi de maxim 6 milioane de lire sterline, însă această limită a fost depăşită.

Fundaşul părea ca şi plecat de la Cardiff, neintrând în planurile antrenorului Russell Slade, dar decizia FA presupune că galezii nu ar putea aduce un înlocuitor pentru Tamaş în această iarnă. Românul are astfel mari şanse să rămână în lot până la finalul sezonului.

Tamaş a jucat un singur meci oficial de la transferul în Championship. Românul a fost integralist în înfrângerea cu Shrewsbury Town, 0-1, din Cupa Angliei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!