Tamaș va lipsi minimum 6 luni

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 25 septembrie 2014

551 gabi tamasAccidentat în minutul 32 al meciului Watford-Bournemouth, 1-1, Gabi Tamaş a primit la începutul săptămânii un verdict dur din partea medicilor. Analizele realizate au arătat că românul are o ruptură a ligamentelor încrucişate combinată cu o dislocare a meniscului.

„Gabi va fi nevoit să lipsească de pe teren între 6 şi 9 luni. Mai aşteptăm o opinie, mai avem RMN-ul, dar lucrurile par deja clare, va fi nevoie să se opereze. Apoi va reveni în ţară pentru câteva zile şi va alege clinica unde se va duce pentru intervenţie, va fi vorba de una din Italia, Spania sau Germania. Naţionala a pierdut un jucător pe care se putea baza, mai ales că la meciul de la Atena a fost unul dintre cei mai buni jucători, dacă nu cumva cel mai bun. Plus că şi la Watford a fost considerat cel mai bun fundaş al lor în acest început de sezon. Oricum, clubul va suporta integral costul operaţiei sale, în Anglia nu se pune problema cu lucruri de acest gen”, a spus Florin Manea, impresarul jucătorului.

Tamaş făcea parte din planurile lui Victor Piţurcă pentru partidele cu Ungaria şi Finlanda, meciuri programate pe 11 octombrie și 15 octombrie, contând pentru preliminariile Campionatului European din Franţa 2016.

Fundaşul primise luni telegrama de convocare pentru cele două partide. Jucătorul de 30 de ani a fost titular în victoria obţinută de România în faţa Greciei, 1-0, în meciul de debut din preliminariile Euro 2016. Tamaş a fost folosit fundaş dreapta şi avea şanse mari să-şi păstreze locul în echipă şi pentru dubla cu Ungaria şi Finlanda.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!