Tănase a făcut un gest golănesc

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 martie 2015

575 tanaseSteaua FCSB a învins Viitorul cu scorul de 4-1, însă Chipciu şi Tănase au decis să adauge și conotații negative momentului. Primul, care a centrat la golul de 2-1 marcat de Rusescu, s-a întors și i-a înjurat pe spectatorii de la tribuna a doua, în timp ce al doilea a scuipat în drumul spre vestiare în direcţia fanilor care îl ridiculizaseră în prima repriză. Scena a fost surprinsă de camerele tv. Pe site-ul oficial al echipei, Tănase şi-a prezentat scuze pentru gestul făcut, spunând că a fost provocat, şi a cerut sprijinul suporterilor echipei din Ghencea:

„Chiar îmi pare rău pentru ieşirea avută, însă lumea trebuie să înţeleagă faptul că există, totuşi, o limită. Acolo, în apropierea tunelului de la tribuna a doua, există un grup de oameni care, la toate meciurile, ne înjură pe noi, jucătorii adverşi, personalul de securitate sau reporterii televiziunilor deţinătoare de drepturi, lucru care poate fi confirmat de oricine. Sunt conştient de faptul că nu am procedat elegant, dar nu ştiu câţi oameni ar rezista cât am rezistat eu la atâtea apostrofări şi înjurături.

Noi avem nevoie ca adevăraţii suporteri să fie alături de noi şi să ne încurajeze, nu de oameni care să ne jignească mereu, indiferent dacă pierdem sau câştigăm la scor, cum a fost cazul chiar în acest meci. Nu consider că este normal ca acum să mi se construiască o imagine negativă în mass-media, nespunându-se nimic despre gesturile spectatorilor la adresa mea şi a colegilor mei. Oamenii care mă cunosc ştiu ce fel de persoană sunt.

De asemenea, aş dori să transmit tuturor susţinătorilor echipei al cărei căpitan sunt că dorim, la fel ca şi ei, să câştigăm toate meciurile, dar avem nevoie de susţinerea lor pe întreaga durată a unei partide, indiferent de scor”, a considerat el.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!