Tănase, audiat în cazul Ekeng

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 20 mai 2016

629 ekengFotbalistul Florin Tănase, mijlocaş la FC Viitorul, a fost citat şi se va prezenta pentru audieri la sediul Parchetului Capitalei pentru audieri în calitate de martor, în dosarul morţii lui Patrick Ekeng, au declarat surse judiciare pentru presa de la București.

Surse judiciare au declarat pentru presă că Florin Tănase, fotbalist la FC.Viitorul, a fost citat şi se va prezenta la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru a fi audiat ca martor în dosarul morţii lui Patrick Ekeng. Sursele citate precizează că mijlocaşul de la FC Viitorul este unul dintre cei care s-au aflat în imediata apropiere a lui Ekeng după ce a căzut pe teren şi poate oferi amănunte despre ce a văzut şi cum s-a intervenit acolo.

Citarea lui Florin Tănase la sediul Parchetului Capitalei vine după ce luni s-au prezentat la audieri Mircea Rednic, Ion Dănciulescu, Dorin Rotariu şi Sergiu Hanca, toţi în calitate de martori.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti este în lucru un dosar penal în care s-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă în cazul morţii fotbalistului Ekeng.

Camerunezul Patrick Ekeng (26 de ani) a murit după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 69 al partidei Dinamo-Viitorul, scor 3-3, la doar 7 minute după ce intrase pe teren. Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 80 de minute, fără succes însă.

Rezultatele Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) după disecţia făcută pe inima fotbalistului Patrick Ekeng arată că organul suferea de mai multe afecţiuni patologice, însă rezultatele toxicologie se vor afla abia peste două săptămâni.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!