Tănase, debutant

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 15 ianuarie 2016

612 tanaseCristi Tănase a debutat în tricoul noii sale echipe, Sivaspor, la doar câteva zile după ce turcii au anunţat transferul său.

Mijlocaşul român a prins ultimele 17 minute ale partidei amicale pe care turcii au jucat-o împotriva lui Borussia Monchengladbach, în momentul în care nemţii conduceau cu 1-0. La scurt timp după introducerea fostului fotbalist al Stelei, Sivaspor a egalat, dar a fost nevoită să se recunoască învinsă de un gol primit în ultimul minut al meciului.

Pentru Tănase acţiunea a fost una utilă, având în vedere că vine după o pauză de mai multe săptămâni şi nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică. Mijlocaşul care în ultimele luni a jucat în China, la Tianjin Tade, nu uită nici de echipa naţională: „Ţinând cont că am avut o pauză de o lună şi două-trei săptămâni a fost puţin greu, dar sper să fac o pregătire bună şi să fiu şi mai bun pe teren. Sunt bucuros că am venit în Europa, sper să joc cât mai bine şi să intru în ochii selecţionerului”, a spus Tănase pentru presă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!