Tania Popa vine în premieră la Londra

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Evenimente românești pe data 25 decembrie 2015

uk_teatru_Povesti romanesti_Fata din curcubeu

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016 de la ora 15.00, redeschidem seria de „Povești spuse-n românește” cu un one woman show extraordinar: „Fata din curcubeu” de Lia Bugnar cu Tania Popa, actrița Teatrului Național din București, acompaniată la pian de Marian Hâncu.

Tania Popa, cunoscută și datorită aparițiilor ei excepționale din emisiunea „Te cunosc de undeva”, spune cu mult umor și talent povestea emoționantă a unei femei a străzii care își găsește adăpost în Curcubeu, un cinema unde clienții iau de cele mai multe ori numele și figurile unor bărbați fatali din filme. Actrița interacţionează cu publicul tot timpul spectacolului, vorbind despre filme, regizori şi actori, cântând cântece ruseşti şi dansând, într-o permanentă schimbare de registru.

—————————————

„Fata din Curcubeu este unul dintre cele mai izbutite și emoționante one-woman show-uri din ultimii ani.”

Răzvana Niță pentru port.ro

—————————————

Cei care au văzut spectacolul până acum au numai cuvinte de laudă cu privire la performanța actoricească a actriței Teatrului Național din București, Tania Popa:

—————————————

„Fata din Curcubeu nu m-a marcat doar pe mine, ci pe toți cei care au fost prezenți în sala Casei de Cultură de la Alexandria. Tania Popa a creat cel mai viu personaj pe care l-am văzut vreodată pe scenă.”

Mădălina Cazacu, spectactoare, 17 ani

—————————————

Când: 30 ianuarie 2016, ora 15:00.

Unde: Leicester Square Theatre

Bilete: £30 (premium, număr limitat) £25 (standard), £20 (value), £12.5 (studenți, număr limitat).

Poveşti spuse-n româneşte este o iniţiativă independentă al carei scop este promovarea teatrului românesc în Marea Britanie şi stimularea unui dialog intercultural. Proiectul prezintă la Londra producţii de mici dimensiuni, promovează dramaturgie românească contemporană şi actori români cunoscuţi sau mai putin cunoscuţi în montări extraordinare. Proiectul îşi propune prin propunerile de spectacole să se auto-finanţeze din vânzarea biletelor.

Comunicat Povești spuse-n românește


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!