Târguri de job-uri la Park Royal (Londra) şi la Heathrow, săptămâna aceasta

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Locuri de muncă, Muncă, Resurse joburi, Târguri de job-uri UK pe data 8 februarie 2016

uk-london-targ-locuri-de-munca-

Odată cu apropierea primăverii, piaţa de muncă britanică se redeschide pentru cei interesaţi. Vă propunem două evenimente pentru săptămâna în curs. Pe 10 februarie se desfăşoară un târg cu locuri de muncă în Park Royal, din Londra, cu diversele oportunităţi din zonă. În următoarea zi, cei care aspiră să lucreze la întâiul aeroport din Europa, într-unul din nenumăratele posturi puse la bătaie, se pot prezenta la Heathrow Jobs & Careers Fair.

 

Ce oportunităţi de muncă sunt în Park Royal, Londra?

Miercuri, 10 februarie, între orele 12.00 şi 19.00 se desfăşoară „Park Royal Skills and Apprenticeship Fair”, un târg al locurilor de muncă ce urmăreşte să pună în legătură angajatorii locali cu potenţialii angajaţi şi totodată să informeze publicul cu privire la cursurile şi schemele de ucenicie disponibile în zonă.

Se poate participa la eveniment pe toată durata sa, însă trebuie să ştiţi că este structurat pe trei sesiuni: de la orele 12.00 la 15.00 reprezentanţi ai şcolilor şi colegiilor locale vor vorbi despre primii paşi pe care studenţii îi pot face pe piaţa muncii după terminarea studiilor, de la 15.00 la 17.00 angajatorii vor dori să intre în legătură cu cei interesaţi, unii primind chiar şi CV-uri (deci e bine să aveţi CV-ul pregătit, la dumneavoastră) şi se vor prezenta şi oportunităţi de ucenicie pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani; în fine, ultima sesiune a zilei este rezervată angajatorilor, care pot discuta despre modalităţile de a găsi personal angajat sau ce scheme de ucenicie ar putea aborda.

Evenimentul de miercuri are loc la complexul Abbey Manor, 28 Abbey Road, London NW10 7SB.

 

Nu te-ai gândit niciodată că ai putea lucra la London Heathrow Airport?

 Pe 11 februarie are loc Heathrow Jobs and Careers Fair, aflată deja la a 9-a ediţie. Este o oportunitate excelentă pentru cei care sunt interesaţi de o carieră într-un domeniu care serveşte impresionantul aeroport londonez.

La Heathrow lucrează aproape 80.000 de persoane, angajate de nu mai puţin de 413 companii. Ei bine, o parte din aceste companii sunt în căutare de personal pentru o largă varietate de posturi.

Pentru un aspirant la un loc de muncă la primul aeroport britanic, evenimentul este ocazia perfectă pentru a afla mai multe legat de ce oportunităţi ar putea fi la Heathrow, cum s-ar desfăşura o zi de muncă, ce calificări şi abilităţi sunt căutate, care ar fi potenţialul de avansare în carieră pentru diversele posturi şi, bineînţeles, care ar fi următorii paşi pentru a deveni unul din mândrii angajaţi ai Heathrow-ului.

 

trimiteri-sus-4

Târguri de job-uri din Marea Britanie în luna martie 2016

Viața în Londra, pe bani puțini

Top 10 site-uri de job-uri, în UK

Târgurile de job-uri. Din nou la modă?

trimiteri-jos-4

 

Pe site-ul târgului se specifică faptul că, ideal, cei interesaţi ar locui în zonele Ealing, Hillingdon, Hounslow, Slough şi Spelthorne, dar pentru cei mai mulţi români acest lucru nu ar fi o problemă, pentru că sunt foarte flexibili şi se pot reloca uşor în funcţie de locul de muncă.

Intrarea la evenimentul de joi, 11 februarie, este gratuită. Târgul va avea loc la Park Inn Radisson, Bath Road UB7 0DU, între orele 9.30 şi 19.00.

Mai multe detalii aveţi aici: http://www.heathrowjobsandcareersfair.co.uk/. Iar aici aveţi un fişier pdf cu ghidul evenimentului, în care vă sunt prezentate şi firmele prezente la târg anul acesta, cu câteva detalii legat de ce tip de personal ar fi interesate.

 

Nu mergeţi cu mintea goală la târgurile de job-uri

Pentru cei curioşi, târgurile de muncă sunt oportunităţi grozave pentru a afla ce mai este pe piaţă. Însă, pentru cei cu adevărat interesaţi, astfel de târguri reprezintă ocazii foarte bune de a-şi găsi următorul loc de muncă în cariera dorită. Şi, pentru ca vizită să şi aducă rezultatele sperate, candidatul trebuie să meargă la târg pregătit, să ştie cât mai multe despre industriile respective, despre companiile care caută personal şi ce aşteaptă acestea de la viitorii lor angajaţi.

Sezonul „job fair”-urilor din Marea Britanie din 2016 abia a început. Noi vă dorim succes!

Autor articol: Cristian Enache
Etichete: , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!