Tătărușanu a avut probleme

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 2 octombrie 2015

599 tatarusanuVictorie superbă obţinută în weekend de Fiorentina în faţa lui Inter Milano, scor 4-1, în etapa a 6-a din Serie A. Meciul putea fi totuși unul de coşmar pentru Tătăruşanu, care a greşit la golul nerazzurrilor şi a fost la un pas de un autogol memorabil.

Cu Tătăruşanu titular şi integralist, toscanii s-au impus în deplasare la scor, în faţa unui Inter care nu pierduse nici un punct în primele cinci etape şi primise un singur gol. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ilicic ‘4 din penalti şi Kalinic ’19, ’23, ’76, în timp ce pentru gazde a înscris Icardi, în minutul 60.

Chiar şi aşa, partida putea fi una de tristă amintire pentru Tătărușanu, care a fost la un pas să greșească imens în minutul 36. La o fază banală de joc, în care Roncaglia a pasat în spate, mingea i-a sărit ciudat lui Tătăruşanu, care a fost foarte aproape să trimită în propria poartă. De notat însă că, în afară de această fază şi de cea a golului, când a fost păcălit de traiectoria unei centrări, portarul român a făcut o partidă mare, având mai multe intervenţii salutare.

Graţie victoriei din de pe Giuseppe Meazza, Fiorentina urcă pe primul loc în Serie A, cu 15 puncte, la egalitate cu Inter, dar cu un golaveraj superior (+7 faţă de +2).

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!