Tătărușanu, apărat de Neto

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 iulie 2014

545 ciprian tatarusanuNorberto Neto, portarul brazilian al echipei AC Fiorentina, a declarat în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Fox, că românul Ciprian Tătăruşanu, portarul naționalei României, este un profesionist şi nu trebuie criticat pentru prestaţiile din meciurile amicale, informează site-ul violanews.com.

“Nu sunt de acord cu criticile primite de Tătăruşanu după meciul amical cu Estuadiantes. El este un profesionist şi a fost vorba doar de o partidă amicală, suntem la începutul pregătirilor”, a anunțat Neto, pentru a pune punct speculațiilor jurnaliștilor italieni, care oricum sunt puși întotdeauna pe scandal.

Brazilianul a mai afirmat și că alternanţa nu este bună pentru portari. “Alternanţa nu este bună pentru portari. Am simţit asta pe pielea mea în perioada când făceam cu schimbul în poartă cu Viviano”, a precizat Neto. Acest lucru ne spune că la Fiorentina concurența pentru postul de titular va fi una extrem de dură.

Fiorentina, cu Ciprian Tătăruşanu integralist, a învins în weekend, cu scorul de 1-0, formaţia argentiniană Estuadiantes, într-un meci amical disputat în localitatea La Plata.

Presa italiană a scris după acest meci că internaţionalul român are intervenţii bune pe linia porţii, dar are unele probleme la jocul cu piciorul. De asemenea, jurnaliștii italieni au mai afirmat că Tătăruşanu are probleme la fazele fixe, la mingile înalte şi încă nu cunoaşte bine limba italiană şi nu poate comunica cu coechipierii în teren.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!