Tătărușanu, la revedere…

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 iunie 2016

631 tatarusanuCiprian Tătăruşanu (30 de ani) se pregăteşte de EURO 2016, unde va fi titular în poarta României, dar finalul competiţiei din Franţa l-ar putea găsi la altă echipă, Fiorentina fiind în căutarea unui alt goalkeeper.

Presa din Italia anunţă o afacere în trei în care va fi implicat şi Ciprian Tătăruşanu. Concret, Paolo Sousa, antrenorul Fiorentinei, caută un portar cu un joc de picior mai bun decât al românului care a apărat în 37 din cele 38 de etape ale sezonului din Serie A. Antrenorul portughez i-ar fi găsit înlocuitor lui Tătăruşanu în persoana lui Alisson Becker, portar cumpărat de AS Roma de la Internacional. Fiorentina încearcă să obţină împrumutul lui Alisson, dar şi  această mutare depinde de o condiţie.

Roma ar accepta să-i dea drumul lui Becker la Fiorentina doar în cazul în care Arsenal va fi de acord pentru prelungirea împrumutului lui Szczesny, titularul de drept din poarta romanilor. Mai mult, plecarea lui Tătăruşanu de la Florentina depinde şi de oferta pe care o va primi echipa viola, italienii neacceptând o sumă mai mică de şapte milioane de euro în schimbul fostului portar al Stelei.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!