Tătărușanu, lăudat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 6 noiembrie 2015

604 tatarusanuFostul portar al echipei AC Fiorentina, Enrico Albertosi, a declarat că internaţionalul român Ciprian Tătăruşanu a demonstrat că este la un nivel înalt şi a precizat că formaţia pregătită de Paulo Sousa poate fi surpriza sezonului în campionatul Italiei, informează site-ul violanews.com.

„Îmi place că Fiorentina este în fruntea clasamentului din Serie A. Joacă un fotbal modern şi plăcut ochiului. În meciurile cu Napoli şi Roma, Fiorentina a ratat multe ocazii şi din această cauză nu s-a desprins în clasament. Fiorentina nu este luată în seamă de Inter Milano, Napoli şi Roma, dar e mai bine aşa. Poate fi surpriza sezonului, această echipă poate lupta la titlu. Tătăruşanu a demonstrat că este la un nivel înalt. Este extrem de concentrat pe toată durata partidelor. Dacă ar mai avea un mijlocaş şi un fundaş de calitate, această echipă ar deveni excepţională”, a spus Albertosi.

Enrico Albertosi, în vârstă de 76 de ani, a evoluat pentru AC Fiorentina în perioada 1958-1968 şi a câştigat Campionatul European cu naţionala Italiei în 1968 şi a fost vicecampion mondial în 1970. Între 1974 şi 1980 a jucat pentru AC Milan, pentru care a strâns 170 de meciuri.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!