Tătărușanu, pe drum bun

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 16 ianuarie 2015

565 tatarusanuCiprian Tătăruşanu a fost din nou titular, în partida de pe teren propriu cu Palermo, însă nici în acest meci n-a avut prea mult noroc. Internaţionalul român a încasat două goluri în 2 minute. 

Refuzul lui Neto de a-şi prelungi contractul i-a permis lui Tătăruşanu să devină titularul din poarta Fiorentinei. Debutul în Serie A a fost în etapa care a trecut, când gruparea florentină a pierdut la Parma cu 1-0, într-un meci în care Fiorentina a ratat un penalty şi a avut doi eliminaţi. Tătăruşanu a fost acuzat pentru plasament greşit la golul marcat de Parma.

Montella a decis să se bazeze pe el şi la meciul cu Palermo. În prima repriză, Tătăruşanu nu prea a avut ce să apere. Pasqual a deschis scorul în minutul 20, dar gazdele n-au avut parte de o replică din oaspeţilor. Toscanii şi-au dublat avantajul în minutul 51, prin Basanta, moment în care o stare de relaxare a pus stăpânire pe colegii lui Tătăruşanu.

Palermo nu s-a lăsat prea mult invitată de oportunitate, iar Quaison a redus din diferenţă în minutul 59, după o gravă eroare în apărarea Fiorentinei. Tătăruşanu n-a avut nici o vină la acest gol. Peste numai 2 minute, o nouă mare gafă în apărarea Fiorentinei. Quaison a beneficiat de un marcaj de curtea şcolii şi l-a învins din nou pe Tătăruşanu.

Gazdele au reuşit totuşi să revină în avantaj, prin golul marcat de Cuadrado în minutul 64, iar Joaquin a făcut 4-2 în minutul 74. Spectacolul nu s-a oprit însă aici. Belotti a redus din diferenţă dintr-un penalty transformat în minutul 81, iar Fiorentina a tremurat până la final. Până la urmă s-a terminat 4-3, iar Fiorentina este pe locul 6 în Serie A, după 18 meciuri.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!