Tătărușanu, supărat pentru situația Stelei

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 februarie 2015

571 tatarusanuCiprian Tătăruşanu nu uită cei cinci ani petrecuți la Steaua și se declară indignat faţă de scandalul în care este implicată fosta sa echipă din cauza pierderii siglei. Portarul este supărat şi pe fanii care nu susţin echipa din această cauză, mai ales că jucătorii nu au vreo vină în acest scandal.

„Normal că mai ţin legătura cu colegii de la Steaua. E foarte bine că au plecat Sânmărtean, Szukala şi Keşeru. Este alegerea lor şi probabil s-au gândit la viitorul lor. Ce pot să zic, văd şi eu ce se întâmplă cu culoarea stemei şi aşa mai departe. Mi se pare incredibil ce se întâmplă, Steaua fiind singura echipă care ne reprezintă cu brio în Europa şi toată lumea să fie împotriva ei! Nici pe fani nu pot să-i înţeleg! Cum să nu vii la meciurile Stelei când sunt aceiaşi jucători, acelaşi staff şi, practic, este aceeaşi echipă? Doar pentru că i s-a schimbat numele, asta nu înseamnă că este altă echipă. Păi, pe cine s-au supărat fani?! Pe jucători, că s-a schimbat numele?! Fanii nu şi-ar fi dorit niciodată să se schimbe numele, dar aşa a fost să fie. Ar fi frumos să ne întâlnim cu Steaua anul viitor, sper să ne calificăm şi noi, şi ei în Champions League. Obiectivul nostru este să terminăm pe un loc de Champions League, dar nu va fi uşor, e un campionat dificil”, a spus Tătăruşanu.

Fotbalistul a avut o evoluţie apreciată în partida cu Tottenham din Europa League. El a discutat despre experienţa de la Fiorentina şi despre şansele importante de calificare pe care echipa sa le are în faza următoare a competiţiei.

„A fost o partidă frumoasă şi un rezultat care ne avantajează. La început a fost o presiune mare la poarta noastră, primele 20 minute, dar repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate. Acum avem 55% şanse de calificare. Încredere aveam şi înainte să vin aici, am jucat atâtea partide în Europa, nu a fost nimic nou. Mă pregătesc foarte bine şi sper să rămân în poartă cât mai mult. Se joacă altfel aici şi schimbarea am simţit-o la primele meciuri, dar m-am adaptat foarte repede”, spune fostul portar al Stelei.

Fiorentina a terminat la egalitate, în deplasare, 1-1, cu Tottenham Hotspur, în prima manşă a 16-imilor Ligii Europa. Chiricheş nu a făcut parte din lotul lui Tottenham pentru acest meci.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!