Tătărușanu va semna cu Fiorentina

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 iunie 2014

537 ciprian tatarusanu

Presa italiană a anunţat că stelistul Ciprian Tătăruşanu s-a înţeles cu Fiorentina, transferul acestuia urmând a se oficializa în următoarele zile. Agentul FIFA Virgil Colfescu a confirmat informaţia şi a precizat că gruparea din Florenţa îi va oferi portarului naționalei un contract pe trei sezoane cu un salariu ce pleacă în primul an de la un milion de euro.

Impresarul îl atenţionează pe Tătăruşanu că va avea o concurenţă extrem de dură în poarta Fiorentinei, Neto fiind în acest moment prima opţiune a lui Vincenzo Montella, care în sezonul viitor vrea să atace un loc care permite participarea în Liga Campionilor.

„Fiorentina îl aşteaptă pe Tătăruşanu. Montella vrea doi portari de calitate, iar românul va avea o concurenţă serioasă cu Neto. Fiorentina vrea ca sezonul viitor să atace locurile care permit participarea în Liga Campionilor. E un portar cu experienţă în Champions League. Publicul din Florenţa este unul exigent, nu va fi uşor pentru Tătăruşanu. Cred că Tătăruşanu va avea un contract pe 3 ani, cu un salariu care va începe în primul an de la un milion de euro, la care se adaugă bonusurile de obiectiv”, a spus Virgil Colfescu.

La final de contract cu Steaua, Ciprian Tătăruşanu nu și-a mai dorit să continue la gruparea campioană a României şi va ajunge în Serie A liber de contract.

Fiorentina va evolua în acest an în Europa League, iar la echipă au mai evoluat de-a lungul anilor trei fotbaliști români, Marius Lăcătuș, Bogdan Lobonț și Adrian Mutu.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!