Teatrul de vară din Regent Park

Articol publicat in sectiunea Timp liber pe data 17 august 2014

Cumpăraţi bilete la Teatrul de Vară (Regent’s Park Open Air Theatre) şi veţi avea parte de o seară de neuitat. În fiecare vară, Teatrul din Regent Park vă întâmpină cu piese din Shakespeare, comedii, drame şi muzicaluri jucate în aer liber.

 

Evenimente la Teatrul de Vară din Regent Park

The Gershwins’ Porgy and Bess

Până pe 23 august 2014

Una din cele mai mari opere de teatru american, această poveste emoţionantă de dragoste şi trădare spune povestea unui cerşetor (Porgy) şi a răzvrătitei Bess.

Intrare: începând de la £48.

 

To Kill a Mockingbird

28 august – 13 septembrie 2014

Scenariu adaptat pentru scenă de Christopher Sergel. Piesa spune o poveste puternică, ce abordează aspecte ale relaţiilor rasiale şi violului. Amplasată în sudul extrem, în timpul Crizei Financiare din 1930, intriga descrie viaţa unei mici familii: frate, soră şi un tată văduv (Atticus Finch, avocat), în momentul în care tatăl decide să apere un negru acuzat de viol – o mişcare controversată pentru acele timpuri şi locaţie.

Intrare: începând de la £25.

 

Breakfast At Tiffany’s

29 august – 4 septembrie 2014

Holly Golightly, o femeie singură și disperată care trăieşte în New York, este în căutarea unui soț bogat şi cât mai vârstnic. Perspectivele ei asupra vieții sunt schimbate pentru totdeauna atunci când ea îl întâlneşte pe noul ei vecin Paul Varjak, un autor conservator implicat într-o relație adulteră cu o femeie bogată de vârsta a treia. Holly și Paul devin prieteni de nădejde, dar în timp sentimentele lor se transformă treptat în afecțiune și dragoste.

Intrare: începând de la £16.

 

The Luna Cinema

Până pe 05 octombrie 2014

Intrare: începând de la £13.50.

 

Detalii

Adresă: Regents Park, London, NW1 4NU

Telefon: 0844 826 4242

Website: http://openairtheatre.com/

 

Regulament

Auditoriul şi scena sunt neacoperite şi de aceea Teatrul de Vară îşi rezervă dreptul de a opri şi începe spectacolele în funcţie de condiţiile meteo, dar actorii fac tot posibilul ca piesele sa fie jucate în întregime. Spectacolele în desfăşurare nu sunt anulate sau abandonate decât în cazurile în care vremea nu va mai permite.

În cazul în care anularea sau abandonul sunt inevitabile datorită condiţiilor meteo, deţinatorii de bilete vor avea dreptul la locuri echivalente pentru orice alt spectacol din repertoriul principal (mai puţin cele de comedie, muzică şi evenimente de film) în funcţie de disponibilitate, fără a avea posibilitatea restituirii contravalorii biletelor. Trebuie ştiut că dacă achiziţionaţi un bilet care include: transport, cazare sau orice alt fel de aranjament, şi spectacolul a fost anulat sau abandonat din cauza condiţiilor meteo, riscul vă aparţine Teatrul de Vară neasumându-şi răspunderea.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!