Tecău le mulțumește fanilor

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 17 iulie 2015

590 tecauHoria Tecău, care alături de Jean-Julien Rojer a câştigat turneul de la Wimbledon, a postat un mesaj pe Facebook în care a mulţumit fanilor pentru sprijin, spunând că toţi merită o parte din acest trofeu.

“Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au scris/ne-au urmărit şi au visat alături de noi. Meritaţi cu toţii o parte din acest trofeu şi împart acest moment cu voi!”, a spus Tecău pe Facebook.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, a câştigat sâmbătă turneul de la Wimbledon la dublu, după ce a învins în finală cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), favorit 13, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, 6-4.

Acesta este primul titlu de dublu masculin la un Grand Slam pentru român. Horia Tecău a mai câştigat un titlu de Grand Slam, ar la dublu mixt, în 2012 la Australian Open.

Tecău a mai jucat finala de la Wimbledon în 2010, în 2011 şi în 2012, împreună cu suedezul Robert Lindstedt, ei fiind depășiți de fiecare dată de cuplurile Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (Austria/Germania), Mike Bryan/Bob Bryan (SUA) și Jonathan Marray/Frederik Nielsen (Marea Britanie/Danemarca).

Horia Tecău, la 30 de ani, a mai câştigat la Wimbledon în 2002 şi 2003 la juniori, alături de Florin Mergea.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!