Teixeira, spre Chelsea

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 6 noiembrie 2015

604 lucescuMircea Lucescu este aproape de o nouă afacere cu marile cluburi din Occident. Chelsea, echipă cu un parcurs foarte slab în acest sezon, l-a trecut pe lista de achiziţii pe Alex Teixeira, golgheterul campionatului Ucrainei. Jucătorul brazilian a marcat până acum 16 goluri în 11 etape. Oficialii lui Chelsea au lucrat la o listă cu întăriri care ar urma să sosească în iarnă, ca reacţie la rezultatele dezastruoase din acest sezon. Echipa antrenată de Jose Mourinho se află doar pe locul 15 în campionat, la 11 puncte distanţă de lider şi conducerea clubului consideră că este nevoie şi de ceva sânge proaspăt.

Printre cei vizaţi se află şi Alex Teixeira, scrie Sport.es. Mijlocaşul de 25 de ani a fost transferat în 2010 de Şahtior, de la Vasco da Gama, club căruia i-a plătit 6,2 milioane de euro. Acum, cota brazilianul este de 23 de milioane de euro, dar probabil că tranzacţia ar putea depăşi 30 de milioane de euro.

Ar fi o nouă afacere importantă făcută de Şahtior, care în vară a reuşit să-l vândă pe Douglas Costa la Bayern cu 30 de milioane de euro. Chelsea are în lot încă un jucător care a fost la Şahtior, Willian, pe care Mircea Lucescu l-a vândut la Anji pentru 25 de milioane de euro. Chelsea a plătit apoi 35 de milioane pentru mijlocaşul brazilian.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!