Teja, dezamăgit

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 28 august 2014

547 mihai tejaAntrenorul echipei Universitatea Cluj, Mihai Teja, a declarat la finalul partidei pierdute în deplasare, 0-1, în faţa formaţiei FC Botoşani, că este dezamăgit de înfrângerea suferită, mai ales că nu i s-a părut a fi lovitură de pedeapsă la faza din care s-a marcat unicul gol al meciului.

“Suntem dezamăgiţi. Trebuia să atacăm mai mult, să dăm goluri. Din păcate nu am putut. Am luat un gol din 11 metri. I-am spus arbitrului că din punctul meu de vedere nu a fost penalti. Mortul de la groapă nu-l mai poţi întoarce! Nu mai zicem nimic pentru că pe urmă dacă vorbim ne trezim şi cu suspendări, iar în viitor când ne vom mai întâlni cu acest arbitru s-ar putea răzbuna!”, a spus Teja, încercând să păstreze calmul.

Tehnicianul echipei clujene a mai spus că se consideră principalul vinovat pentru această înfrângere: “Eu sunt principalul vinovat. Ştiam că întâlnim o echipă bună, arţăgoasă, care aleargă mult, care se bate pentru fiecare metru de teren. Băieţii au avut o atitudine bună. Aşa a fost să se decidă meciul la 11 metri. Asta e. Mergem mai departe. Încercăm să redresăm situaţia”, a concluzionat el, supărat.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!