Teja vrea să se salveze

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 mai 2014

534 mihai tejaAntrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, a declarat după victoria din meciul cu echipa Corona Braşov, 3-0, că echipa sa a câştigat 3 puncte imense în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Sunt foarte bucuros că am luat 3 puncte astăzi, nu a fost uşor, dar sunt puncte uriaşe în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Felicit jucătorii pentru efort, dar astăzi am jucat mai bine în 10 decât în 11. Mai avem două meciuri de disputat, dar ne vom bate până în ultima etapă. Totul este în mâinile noastre şi vrem, dacă se poate, să luăm 6 puncte şi să închidem campionatul cu meciul de vineri cu FC Braşov”, a spus el.

De cealaltă parte, antrenorul Coronei Brașov, Daniel Bona, a criticat extrem de acid selecţia făcută în vară, fiind dezamăgit de jocul echipei lui. „Nu vreau să spun prea multe acum la nervi, dar s-a făcut o selecție proastă în vară. S-au adus jucători care nu meritau să joace în Liga I şi au fost îndepărtaţi fotbaliştii care au pus suflet pentru această echipă. Am avut meciul în mână, dar, din păcate, ne trădează lipsa de experienţă şi criza de efectiv, astăzi nu am putut conta pe o mulţime de jucători de care am fi avut mare nevoie. Sunt foarte supărat în special pe jucătorii tineri care efectiv nu au putut alerga, deci se pare că e şi o problemă fizică. Am primit cele două goluri pe greşeli inadmisibile la acest nivel. Ce ar mai fi de spus?”, a declarat Bona.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!