Tendinte in manichiura

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 15 februarie 2010

Anul 2010 mizeaza pe unghii naturale, asadar asigurati-va ca lungimea unghiilor depaseste doar foarte putin varful degetului. French manicure – niciodata nu se demodeaza! In functie de lungimea unghiei, se alege si culoarea ce urmeaza sa fie aplicata.

Daca tineti cont de tendinte si preferati unghiile scurte, puteti opta pentru un lac de unghii inchis la culoare. Se folosesc atat tonurile reci: albastru marin, indigo, negru, gri, cat si cele calde: rosu, roz si bej. In cazul in care ramaneti adeptele unghiilor lungi, trebuie sa folositi un lac mai deschis. Nu alegeti rosu aprins daca nu aveti o forma impecabila a unghiilor, lungime medie a acestora si varfurile usor rotunjite. Printre lucrurile pe care este indicat sa le evitati in 2010 se numara si unghiile false.

Trebuie sa acordam o atentie deosebita produselor folosite si sa evitam pe cat de mult posibil ojele sidefate. Utilizate frecvent, acestea ingalbenesc unghiile. Daca observati ca unghiile incep sa se ingalbeneasca, folositi crema hranitoare cu parafina sau aplicati ulei de masline.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!