Tendinţe în materie de costume de baie

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 12 mai 2014

moda 2014_costume baieDacă planurile tale pentru vacanţa de vară includ o plajă pe o insulă exotică, o croazieră pe Mediterană sau măcar un weekend prelungit la mare, este important să te pui în temă cu principalele tendinţe în materie de costume de baie.

Înainte de a-ţi pune la punct toate detaliile vacanţei, porneşte în căutarea unor costume de baie care să îţi pună în valoare silueta, personalitatea şi stilul. Iată ce modele de costume de baie se vor purta în această vară: 

Nonculori

Un costum de baie alb sau negru nu se va demoda niciodată. Chiar dacă, în general, atunci când mergi la plajă trebuie să alegi culori cât mai vii, nonculorile îţi vor da senzaţia că tu eşti cea mai elegantă, feminină şi sofisticată. Fie că vei opta pentru alb, fie că vei alege negru, cele două nonculori îşi au plusurile lor: negrul te subţiază şi este uşor de purtat, indiferent de situaţie, iar albul te face să străluceşti. 

Costume de baie întregi, cu un design atractiv

Costumele de baie întregi reuşesc să îmbine eleganţa şi rafinamentul cu senzualitatea şi sex-appealul. Această piesă va fi vedetă în 2014, mai ales pentru că este creată asemenea celei mai senzuale piese vestimentare: body-ul. Lasă-te influenţată de moda corsetelor şi poartă un costum de baie întreg, care îmbracă senzual corpul. 

Costume de baie cu sutien tip bustieră

Look-ul minimalist capătă din ce în ce mai multă greutate în moda costumelor de baie din noul sezon. El se manifestă de câteva sezoane încoace prin simplitatea sutienului tip bustieră. 

Culori neon

În vara 2014 se poartă costumele de baie intens colorate, cu un aspect sexy şi jucăuş. Optează pentru un costum de baie într-o nuanţă vibrantă, precum roz bombon sau galben neon şi vei deborda de senzualitate şi optimism deopotrivă.

Nu în ultimul rând, alege costumul de baie în concordanţă cu stilul şi silueta ta. Costumul de baie ideal îţi va pune în valoare atuurile pentru ca tu să te simţi excelent în pielea ta şi să te poţi bucura în voie de zilele petrecute la mare. Care este preferatul tău?

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!