„Tenișii” lui Ciprenko și Marius Moga

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 29 aprilie 2016

Marius Moga_Ciprenko_TenisiCiprenko, producător și compozitor în echipa DeMoga Music, lansează „Teniși”, primul single din cariera sa de artist, împreună cu Marius Moga. Cei doi artiști rup lanțul pieselor triste și vin cu cea mai veselă piesă de despărțire.

„Teniși” te face să simți că vine vara, să uiți de probleme, să îți iei tenișii în picioare și să îți trăiești viața!

„Acum 7 ani am cunoscut un om mișto, Ciprenko. La scurt timp l-am descoperit pe producătorul foarte bun, Ciprenko, și am scos piese care s-au încăpățânat să țină ocupate primele locuri ale radiourilor din România. Acum, pot să spun că îl cunosc pe prietenul meu, Ciprenko, și sper ca «Tenișii» noștri să fie la fel de încăpățânați ca toate celelalte piese pe care le-am produs și compus împreună”, spune Marius Moga.

Piesa „Teniși” este produsă și compusă de Ciprenko, împreună cu Marius Moga, Shift, Achi și Mihai Florescu, în studiourile DeMoga Music. Instrumentalul te face să te ridici de pe scaun și să dansezi, versurile îți rămân în minte de la prima ascultare, așa că „Teniși” are toate șansele să fie o piesă de rezistență în această vară.

Videoclipul, regizat de Iulian Moga, nu este unul tipic, întrucât întreaga acțiune se petrece într-o mașină unică – o Dacie decapotabilă și colorată. Pe parcursul întregului videoclip, Ciprenko și Marius Moga se distrează alături de prietenii lor și de gașca DeMoga Music, toți cu teniși în picioare.

„Eu sunt în șoc de o lună! Mi-am dat seama că am lângă mine cei mai tari oameni din lume! Marius mi-a pus în mână visul la cheie, cu tot cu instrucțiuni de folosire și nu cred că încap pe vreo foaie toate cuvintele pe care aș vrea să le spun. Piesa «Teniși» este pentru toată lumea!”, declara emoționat Ciprenko.

Cei doi artiști fac o echipă bună și nu sunt la prima colaborare. Au produs și compus împreună câteva hituri cunoscute de toată lumea: What’s Up – „Taxi”, Andra – „Inevitabil va fi bine”, Marius Moga – „Pe barba mea”, Grasu XXL feat. Guess Who – „LaLa Song”.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!