The Medical Channel, o nouă televiziune lansată în România

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 29 ianuarie 2016

Televiziunea The Medical Channel, deţinută de compania britanică Limeclip Ltd., s-a lansat, săptămâna trecută, pe piaţa audiovizualului românesc, fiind disponibilă pe platforma AKTA, potrivit unui anunţ făcut de Anda Mânza, directorul de distribuţie al acestui post în România.

Lansarea din România continuă extinderea rapidă a The Medical Channel în Europa Centrală şi de Est.

„Suntem foarte încântaţi de prima noastră lansare într-o piaţă importantă cum este România. Răspunsul extraordinar de bun din lumea medicală şi de la telespectatorii noştri a condus la creşterea rapidă a canalului. Tematica sa unică a dovedit necesitatea de conţinut medical de înaltă calitate”, a declarat Nives Lepin, Distribution Manager la Limeclip Ltd., într-un comunicat remis Mediafax.

AKTA este al patrulea mare jucător de pe piaţa românească de telecomunicaţii care oferă servicii integrate. Portofoliul său cuprinde: cablu TV (analogic şi digital), internet şi servicii de telefonie fixă. Reţelele AKTA sunt prezente în principal în zonele rurale şi în oraşele mici, acoperind mai mult de 4.500 de localităţi.

The Medical Channel este un canal care abordează medicina ca pe un mediu de educaţie, iar realizatorii programelor difuzate de această televiziune vor să educe telespectatorii în domeniul medicinei, să îi înveţe să înţeleagă bolile, să înveţe să le prevină şi ce acţiuni documentate să ia în cazul unor afecţiuni. Televiziunea prezintă subiecte din domeniul sănătăţii, preluate din surse de încredere şi dovedite ştiinţific. Programele sunt difuzate cu subtitrare în limba română.

The Medical Channel este disponibil în prezent în şase regiuni din Europa Centrală şi de Est, pe 18 platforme.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!