The Rolling Stones: primul album din ultimii zece ani!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 24 aprilie 2015

The Rolling StonesTrupa rock The Rolling Stones lucrează la primul album din ultimii zece ani, artiştii urmând să se întâlnească în această lună într-un studio din Los Angeles pentru a discuta ideile viitoarelor piese, scrie contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Membrii trupei se vor întâlni în scurt timp pentru a discuta mai multe idei. Au repetiţii pentru turneu, dar toţi consideră că este momentul potrivit pentru un nou album. Ei au vorbit despre înregistrarea unui album blues de foarte mult timp. Va fi ceva diferit pentru formaţie, iar Keith Richards este foarte nerăbdător“, a declarat o sursă pentru publicaţia „Sunday Mirror“.

„Ideile există deja şi procesul va fi unul natural – vor improviza în studio pentru a vedea ce iese şi speră să fie un succes. Sunt într-o formă extraordinară în acest moment şi foarte încântaţi să vadă cum vor decurge lucrurile în această sesiune, dar abordarea este foarte excentrică. Ei se bucură de luxul de a nu avea o cerere de lansare a unui album din partea unei case de discuri, aşadar pot lucra cât timp vor la acest material pentru a fi ceea ce îşi doresc“, a mai spus sursa citată.

Chitaristul Keith Richards a vorbit anterior despre dorinţa lui de a înregistra un nou album cu trupa.  Cântăreţul, în vârstă de 71 de ani, a mărturisit că „am discutat să facem câteva înregistrări după acest turneu, dar nu e nimic clar. Doar ce am dat ideea. Mi-ar plăcea să-i aduc pe băieţi înapoi în studio. Orice este posibil.“ Declaraţiile lui Richards vin la puţin timp după ce liderul formaţiei, Mick Jagger, a dezvăluit că a scris câteva piese pentru un eventual album. Cel mai recent material discografic al celor de la The Rolling Stones este „A Bigger Bang“, din 2005.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger (71 de ani), Keith Richards (71 de ani), Charlie Watts (73 de ani) şi Ronnie Wood (67 de ani). The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, în Bucureşti.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!