Tineri şi ultra-bogaţi

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 31 octombrie 2014

uk_One DirectionCei cinci One Direction sunt cei mai bogaţi cinci cântăreţi din Marea Britanie! Aproape 100 milioane de euro au strâns Harry Styles şi colegii săi în ultimii ani! Află cine completează topul celor mai bogaţi artişti britanici în vârstă de până la 30 de ani întocmit de revista Heat.

77,5 milioane de lire sterline (97,8 milioane euro). Grupul One Direction – alcătuit din Louis Tomlinson, în vârstă de 23 de ani, Niall Horan, în vârstă de 21 de ani, Zayn Malik, în vârstă de 21 de ani, Harry Styles, în vârstă de 20 de ani, şi Liam Payne, în vârstă de 21 de ani – a reuşit să îşi păstreze poziţia de lider pe care a ocupat-o şi în 2013. În acest an, cântăreţii britanici au făcut reclamă pentru magazinele din reţeaua de supermarketuri Coles din Australia, au lansat două parfumuri, au susţinut un al doilea turneu mondial, iar cel mai recent album al lor, „Midnight Memories”, s-a vândut în patru milioane de copii, informează contactmusic.com.

Cu un nou album ce va fi lansat în câteva săptămâni şi cu un turneu mondial SOLD OUT pe stadioane pe parcursul întregului an 2014, One Direction are toate şansele să îşi păstreze acest titlu şi anul viitor şi chiar să depăşească cifre record.

Locul al doilea este ocupat de Daniel Radcliffe, în vârstă de 25 de ani, protagonistul francizei cinematografice „Harry Potter”, cu o avere de 63,5 milioane de lire sterline (80,4 milioane euro), iar locul al treilea a revenit actorului Robert Pattinson, în vârstă de 28 de ani, starul francizei „Amurg”, cu o avere de 51,4 milioane de lire sterline (64,8 milioane euro).

Topul 10 al celor mai bogaţi artişti britanici în vârstă de până la 30 de ani este completat, în ordine, de actriţa Keira Knightley (39,9 milioane de lire sterline), cântăreaţa Adele (36,2 milioane de lire sterline), actriţa Emma Watson (31 milioane de lire sterline), DJ-ul, cântăreţul şi producătorul muzical Calvin Harris (28,9 milioane de lire sterline), actorul Rupert Grint (27,3 milioane de lire sterline), cântăreaţa Leona Lewis (15,5 milioane de lire sterline) şi rockerul Alex Turner, liderul trupei Arctic Monkeys (13,5 milioane de lire sterline).

Aceeaşi publicaţie a întocmit un top 5 şi pe plan internaţional, cu artişti din afara Marii Britanii, în care primul loc este ocupat de gemenele în vârstă de 28 de ani Mary-Kate şi Ashley Olsen, cu o avere de 182 milioane lire sterline.

Lady Gaga se află pe poziţia a doua, cu 132 milioane lire sterline, iar locul al treilea a revenit cântăreţului Justin Bieber, cu 105 milioane de lire sterline. Topul 5 al celor mai bogaţi artişti din lume este completat de cântăreţele Taylor Swift (86 milioane lire sterline) şi Miley Cyrus (78 milioane de lire sterline).

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!