Tinerii vor să fie proprietari de pub-uri

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 27 august 2016

uk_proprietar pub

„Îţi place berea? Distracţia? Socializarea? N-ai vrea să deschizi un pub?” Acestea sunt întrebări la care tot mai mulţi tineri britanici între 25 şi 34 de ani au răspuns afirmativ şi s-au pus pe treabă.

În trecut, studenţii fără fonduri financiare se înghesuiau să lucreze ca şi angajaţi la pub, însă, mai nou, tinerii britanici ajung să cumpere aceste pub-uri, trezindu-le la viaţă şi transformându-le în afaceri profitabile. În ultimii trei ani de zile, numărul proprietarilor de pub-uri cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani a crescut cu nu mai puţin de 15%.

Odată cu recesiunea, mii şi mii de pub-uri s-au închis, însă noua generaţie de proprietari a investit masiv în aceste pub-uri, astfel că industria se îndreaptă acum spre revenire. Nu mai puţin de 40% din totalul de pub-uri din UK s-a deschis sau redeschis în ultimii trei ani, conform unei analize a Barclays, încercând să ţină piept valului de 30 de pub-uri care se închid zilnic în UK.

Adam Rowse, directorul de business banking de la Barclays, a spus că situaţia economică precară nu i-a împiedicat pe „inovatorii de pub-uri” să-şi deschidă propriile afaceri. Şi, datorită interesului acestor proprietari tineri în berea specializată, s-a generat şi o revenire la formă în cazul micilor fabrici de bere britanice. Iar anul trecut, vânzările de bere au crescut pentru prima oară în ultimii zece ani.

Din 2012 încoace, încasările medii la un pub au crescut cu 25%, ne confirmă analiza realizată de Barclays. Aflăm, de asemenea, că din cinci proprietari, unul este femeie, în timp ce, la categoria persoanelor sub 35 de ani, ai câte o femeie proprietară la fiecare trei pub-uri. Cheers!

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

O parere la “Tinerii vor să fie proprietari de pub-uri”

  1. EXPRESS LOANS Spune:

    Ai nevoie de un împrumut urgent? contactați-ne prin e-mail pentru informații despre serviciul nostru de împrumut. e-mail: expressscreditt@outlook.com

Spune-ti si tu parerea!