Tinte noi pentru Halep

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 10 februarie 2014

521 simona halepJurnaliștii de la gulfnews.com au realizat un interviu cu Simona Halep, prezentata ca o vedeta a turneului de la Dubai, turneu ce va incepe pe 17 februarie.

„Orasul este nou, totul in Dubai este la cele mai inalte standarde si te face sa te simti extrem de relaxat. Mall-urile sunt grozave si vremea este intotdeauna buna. Mereu ma simt ca «acasa» pe teren in astfel de conditii. Am jucat bine aici in anii care au trecut si sper sa o fac la fel si anul acesta”, a spus ea.

Simona a suferit o transformare incredibila, ajungand intr-un timp record printre cele mai bune jucatoare din lume.

„La inceputul anului, obiectivul meu a fost sa ajung intr-un sfert de finala intr-un Grand Slam. Primul turneu a fost Australian Open si speram sa avansez cat mai departe in turneu. Acum, trebuie sa imi resetez asteptarile: urmatorul prag este o semifinala de Mare Slem. Un alt tel este sa raman in primele 20 din lume. Chiar daca acum sunt pe 10, am foarte multe puncte de aparat si va fi greu. Bineinteles ca ideal ar fi sa raman in primele 10 si sa ma calific la Turneul Campioanelor de la Singapore, dar trebuie sa o iau pas cu pas”, a mai spus ea.

Zgura ramane prima dragoste a lui Halep, care este vazuta atat de Ruzici, cat si de Nastase sau Tiriac, viitoare campioana la Roland Garros.

„Pentru mine, cea mai confortabila suprafata este zgura, am mai mult timp pentru a gandi fiecare punct in parte mai bine”, a incheiat Simona Halep.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!