Titlul 26 va închide gurile rele

Articol publicat in sectiunea Editorial Sport pe data 29 mai 2014

Desigur, capul de afiş al săptămânii este reprezentat de eventuala plecare a antrenorului Stelei la arabi. Tentat de un salariu care poate fi considerat exorbitant pentru experienţa pe care o are în clipa de faţă, Reghecampf se gândeşte că a sosit şi vremea să adune, nu doar să ofere. Nimeni nu poate trăi la nesfârşit din sloganuri şi pancarte, iar când vine vorba de 3 milioane de dolari pe sezon decizia nu poate fi decât una singură. Aceea de a pleca.

Aşa cum este normal, asta nu convine tuturor. Mai ales fanilor, care au început să discute de trădare, de mercenari, de soţia sa, pe caracterul căreia este aruncată vina ca Reghe să ia o asemenea decizie, pe jucătorii care se pare că ar urma să plece alături de ei şi să servească în patria cămilelor şi a fotbalului de desene animate. Cert este un singur lucru. La suma aceea oricare dintre noi nu ar mai sta să se uite în urmă. Saltul este prea mare şi, înainte de a te gândi la culori şi alte bazaconii, trebuie să te gândeşti şi la familia ta, mai ales dacă o ai. Iar Reghe o are.

Ce va face Steaua în situaţia asta? Va trebui să aleagă foarte atent un antrenor, un manager şi, de ce nu, cineva care să ţină foarte bine legătura dintre ei şi patron, pentru că este clar că acesta nu se va schimba. Desigur, ar fi buni şi ceva fani noi, doar că asta nu se poate. Sunt cei care sunt şi ei vor continua să vorbească. Sunt oameni mici, pentru care siguranţa lui mâine contează mult mai mult ca imagine, decât ca sumă care să o asigure. Desigur, lor li se poate închide oricând gura, în singurul mod în care viitoarea conducere a Stelei poate face asta.

Prin rezultatele din cupele europene şi, desigur, prin titlul cu numărul 26.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!