Toni de la „Carcotasi” rapus de gripa noua

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 17 ianuarie 2010

Toni Tecuceanu, membru al echipei lui Serban Huidu si Misu Gainusa, a murit in dimineata zilei de 5 ianuarie, la ora 03.00, la Spitalul „Matei Bals” din Bucuresti. Decesul a survenit in urma unor complicatii la plamani, dupa ce a contractat virusul A/H1N1. Pe 13 ianuarie, Toni Tecuceanu ar fi implinit 38 de ani.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Adrian Streinu Cercel, a declarat ca Toni Tecuceanu a fost in ultima saptamana in coma controlata. Streinu a adaugat ca actorul s-a prezentat la spital in a treia zi de la infectarea cu virusul gripei noi. Toni fusese diagnosticat cu virusul A/H1N1 in Ajunul Craciunului, iar dupa ce a fost internat la Spitalul „Matei Bals”, starea sa de sanatate s-a agravat. El a facut pneumonie, suferind complicatii severe la plamani care, in cele din urma, i-au fost fatale. Cu toate ca Toni Tecuceanu era sanatos, fara complicatii cronice, in cazul lui, sistemul imunitar a rectionat haotic si, in loc sa lupte cu virusul, a atacat, de fapt, organismul. Infectarea cu A/H1N1 ar fi cauzat se pare un edem pulmonar si a ingreunat astfel vascularizarea plamanilor, iar mai apoi a dus la lipsa de oxigen pentru acestia.

Actorul Toni Tecuceanu a fost inmormantat in data de 7 ianuarie la Cimitirul Civil Ghencea din Bucuresti. In jur de 200 de persoane l-au condus pe ultimul drum, inclusiv fostii colegi de la „Cronica Carcotasilor”. Toni Tecuceanu facea parte din echipa „Cronicii Carcotasilor” de patru ani si s-a facut remarcat parodiind personaje precum Corneliu Vadim Tudor, Adrian Nastase sau Gigi Becali. Inainte de a face actorie, Toni a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda ONU. Se descria pe sine ca fiind „un monstru cu sensibilitate de copil, cateodata nervos”, caruia ii plac „lucrurile clare”.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!