Top 10 motive stupide de divorţ

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 13 martie 2015

divorce6_1

În contextul în care majoritatea divorțurilor au loc din cauza lipsei de comunicare sau a banilor, alții se despart din motive stupide.

Unul dintre parteneri se poate sătura la un moment dat de „perfecțiunea” celuilalt sau de binele din cuplu și să se hotărască să pună capăt relației.

Iată cum arată un top 10 al celor mai stupide motive de divorț:

 

 1. A divorțat de soție deoarece era „prea timidă” să facă sex… după un an de mariaj.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, profesor de meserie, a fost refuzat de soție să întrețină relații sexuale, drept care acesta a intentat divorțul.

La trei luni după ce s-au cunoscut, s-au căsătorit, dar soția nu a vrut intimități cu soțul său. În noaptea nunții, aceasta s-a culcat alături de soț îmbrăcată până în dinți. În momentul în care el a încercat să se apropie de ea, aceasta a exclamat: „Ești ridicol!”, apoi a plecat la casa părintească.

După câteva zile, ea s-a gândit totuși să se culce cu soțul ei, dar numai pentru a avea un copil și să doarmă apoi în paturi separate.

 

 1. A divorțat pentru că soțul a vrut să îi vadă fața.

O femeie din Arabia Saudită a intentat divorț soțului deoarece acesta a încercat să îi vadă fața în timp ce ea dormea, după 30 de ani de mariaj. Un bărbat saudit a trăit în casă cu soția peste 30 de ani și nu i-a văzut fața niciodată. Aceasta este o tradiție de peste 50 de ani care trebuie respectată. Nu este nimic ieșit din comun în lumea arabă să nu vezi chipul soției.

Într-o noapte, mânat de curiozitate, soțul a încercat să vadă chipul soției sale, însă a făcut greșeala vieții lui, deoarece s-a ales cu divorțul, chiar dacă și-a cerut toate scuzele din lume.

 

 1. A divorțat pentru că papagalul repeta cuvintele „divorț” și „ai răbdare”.

În 2001, o femeie din China a divorțat de soțul ei după ce mărul discordiei, un papagal vorbitor, repeta fără încetare cuvintele „divorț” și „ai răbdare”.

Prima dată, femeia l-a suspectat pe soțul ei că ar fi vorbit cu cineva la telefon și ar fi folosit aceste cuvinte, iar papagalul le-a memorat.

 

 1. A divorțat de soțul de 81 de ani pentru că l-a prins cu menajera.

O femeie din Germania a divorțat de soțul ei, în vârstă de 81 de ani, după 60 de ani de mariaj, deoarece l-a prins făcând sex cu menajera, la birou.

Bărbatul își cunoscuse „amanta”, mai tânără cu 30 de ani decât el, la locul de muncă. Dragostea mare îi făcea să întrețină relațiile sexuale chiar la birou, feriți de ochii celorlalți colegi.

 

 1. A divorțat pentru că era obsedat de curățenie.

O nemțoaică a divorțat de soțul ei după 15 ani de mariaj, deoarece acesta făcea tot timpul curat, devenise maniac.

 

 1. A divorțat deoarece a mințit în privința vârstei.

După 10 ani de căsătorie, un bărbat a aflat vârsta reală a soției sale și a părăsit-o, cerându-i divorțul. Când a fost întrebată ce vârstă are, femeia i-a spus că are 30, când, de fapt, avea doar 24 de ani.

 

 1. A divorțat deoarece nu mai suporta să ia masa cu soacra.

O femeie din Focșani, România, a divorțat de soțul ei deoarece nu mai suporta să ia masa cu mama-soacră. În vârstă de 22 de ani și căsătorită de doar 6 luni, viața alături de soacră a devenit un coșmar.

Elena i-a spus judecătorului că prezența mamei soțului la masă, alături de ei, i-a ruinat căsnicia. Tribunalul a rugat-o pe femeie să găsească un motiv mai bun de divorț, dacă vrea să se separe de soțul ei.

 

 1. A divorțat de soț deoarece cheltuia toți banii să hrănească patrupezii comunitari.

Eliza Barbu din Focșani, România, în vârstă de 70 de ani, a hotărât să pună capăt mariajului cu soțul ei după 50 de ani de conviețuire.

Soțul Mircea obișnuia să își dea toți banii pe hrana animalelor fără stăpân. Acesta încerca să îi hrănească și de trei ori pe zi. Câinii îl așteptau deja în fața casei când venea ora de masă.

 

 1. A divorțat de soț deoarece a vândut apartamentul pentru a susține JO din 2008.

O femeie din China a hotărât să divorțeze de soțul ei, deoarece acesta a alergat toată China să-și susțină țara la Jocurile Olimpice din 2008. Mai rău, înainte să alerge, a vândut apartamentul și a plătit alte șase persoane să fie alături de el în această perioadă. Bărbatul era prea pătruns de spiritul Jocurilor Olimpice pentru a realiza ce i se întâmplă.

 

 1. A divorțat de soț după ce extensia de penis s-a rupt în timpul partidei de sex.

O femeie din Rusia a divorțat de soț, după ce acestuia i s-a rupt extensia de penis, în timp ce făceau amor sălbatic. Bărbatul susține că nu se gândea la asemenea nebunii din partea soției, în dormitor. El s-a scuzat în fața soției și a promis că face o operație nouă, însă aceasta a refuzat să mai trăiască alături de el, propunându-i un divorț.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

O parere la “Top 10 motive stupide de divorţ”

 1. แครี่บอยมือสอง Spune:

  I love reading through a post that will make men and women think.
  Also, thank you for allowing me to comment!

Spune-ti si tu parerea!