Top 10 site-uri de job-uri, în UK

Articol publicat in sectiunea Locuri de muncă, Muncă, Resurse joburi pe data 23 februarie 2015

online-jobs

Iată, mai jos, un top 10 al celor mai importante portaluri de locuri de muncă din Marea Britanie. Atunci când cauţi un loc de muncă vei găsi, cu siguranţă, numeroase site-uri şi agenţii de muncă, unele foarte bune şi altele mai puţin bune. Doar că cele zece portaluri propuse de noi ar trebui să dea cele mai bune rezultate.

 

 1. Directgov
 • http://jobseekers.direct.gov.uk – portalul oficial al Job Centre-ului. Este uşor de folosit, are opţiuni bune de filtrare a căutărilor, după data plasării anunţului, dacă postul oferit este full time sau part time, temporar sau permanent şi după locaţie.

 

 1. Reed
 • http://www.reed.co.uk/ – are o grămadă de locuri de muncă, motorul de căutare este adecvat; poţi căuta după locaţie, tipul job-ului, domeniul de activitate, după salariul şi data plasării anunţului.

 

 1. Total Jobs

 

 1. NHS Jobs
 • http://www.jobs.nhs.uk/ – e primul loc pe care trebuie să-l accesezi dacă te interesează domeniul NHS; sistemul îţi permite să îţi salvezi, să-ţi vizualizezi şi să-ţi administrezi aplicaţiile depuse online.

 

 1. The Guardian

 

trimiteri-sus-4

Am lucrat pe… promisiuni

Tot ce trebuie să știi pentru a lucra ca SALES ASSISTANT în Marea Britanie

Joburi pentru nou-veniții în Regatul Unit

Fii ultrarapid pe metroul londonez! Ia-o pe scurtături!

trimiteri-jos-4

 

 1. TES

 

 1. Monster
 • http://www.monster.co.uk/ – motorul de căutare are opţiuni bune de filtrare, printre care şi opţiunea de a vizualiza doar anunţurile recente.

 

 1. Everyjobsite
 • http://www.everyjobsite.co.uk – este un portal relativ nou, care face o treabă destul de bună cu selectarea şi aranjarea anunţurilor plasate pe alte site-uri, într-un format uşor de utilizat.

 

 1. Jobsite

 

 1. Fish4Jobs

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

O parere la “Top 10 site-uri de job-uri, în UK”

 1. Alex Spune:

Spune-ti si tu parerea!