Top 20, dupa ’90

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 7 decembrie 2009

„Topul 20, după ’90”, lansat de Click! şi Kiss FM, naşte, deja, primele controverse. Din propunerile primite până acum, rezultatele îi dau, de departe, drept câştigători pe André („Lasă-mă, papa, la mare”), Holograf („Banii vorbesc”), Valahia („Banii şi fetele”) şi Andra („Rămâi cu mine”).

Au mai fost propuşi şi Sing Sing BB şi Domnul Problemă, dar Horia Moculescu, Florin Grozea de la Hi-Q, Costi Ioniţă şi Adrian Ordean nu sunt de acord ca aceştia să se numere printre câştigători pentru că nu au voce.

Dacă aveţi alte preferinţe pentru „cea mai tare melodie românească după ’90”, ascultaţi pe internet piesele difuzate de Kiss FM şi votaţi pe site-ul www.click.ro/concurs_muzica. În fiecare zi, de luni până vineri, până pe 10 decembrie, împreună cu simpaticii „cârcotaşi” Şerban şi Mihai, sunt propuse câte zece melodii din care vor fi alese pentru marea finală, cele mai votate două.

 

Primele 20 de hituri desemnate de ascultători se vor duela pentru titlul neoficial de „cea mai tare melodie românească după ’90”. La finalul concursului va fi desemnat un câştigător prin tragere la sorţi. Câştigătorului i se va oferi o cină alături de una din vedetele Topului 20.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!