Top 5 zodii obsedate de perfecțiune

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 13 noiembrie 2015

perfectionistPersoanele perfecționiste sunt la mare căutare când este vorba de un job, însă foarte ușor se poate cădea în extrema cealaltă, în a dezvolta o adevărată obsesie din acest lucru. Odată ajunși în acest punct, este foarte greu să vă mai reveniți, deoarece cale de întoarcere nu mai există.

Motivul prezentat mai sus este mai mult decât de ajuns pentru a dezbate acest subiect, al zodiilor obsedate de-a dreptul de perfecțiune, pentru a ști dacă avem lângă noi o asemenea persoană, sau dacă o întâlnim, la ce trebuie să ne așteptăm.

Fecioară

Pe primul loc în topul nostru se găsește Fecioara, care nu numai că este obsedată ca lucrurile să fie în perfectă ordine, ci și pune ea singură mâna și le lasă în felul în care-și dorește. Când simte că se suprasolicită și nu mai face față, începe să dea directive membrilor familiei sau partenerului, dar de luat aminte este că planurile ei, tot ceea ce zice, trebuie luate în considerare și nu acceptă nicio abatere de la tot ce își dorește.

Gemeni

Când vine vorba de punctualitate și seriozitate în orice, Gemenii sunt perfecționiști. Nu acceptă scuze și nici nu sunt cei ce oferă scuze – modul lor de acțiune fiind unul direct și fără resentimente. Dacă ne referim strict la curățenie, toate activitățile casnice trebuie efectuate la timpul lor, nu sunt acele femei ce lasă pe mâine, nu amână și se descurcă cu tot ce își propun, cu riscul de a fi mult prea obosite și pentru nevoile partenerului de viață, având tendința uneori de a-l neglija.

Leu

Nativele acestei zodii nu se mulțumesc cu puțin și nu vor pleca de la locul de muncă sau de acasă dacă nu și-au lăsat toate cele în bună ordine și cum cred ele de cuviință. Nu acceptă niciun fel de ajutor din exterior, deoarece sunt de părere că gusturile lor sunt cele mai fine, rafinate și sunt adevărate cunoscătoare în orice domeniu în care lucrează. Le place solitudinea sau să fie lideri, ceilalți să le urmeze, așa că dacă este vorba de o curățenie de primăvară, ea va fi cea care va da directive la toată lumea și va găsi câte o sarcină potrivită pentru fiecare în parte.

Săgetător

Aveți un mod mai aparte de a fi perfecționistă, în sensul că evitați să vă implicați activ, ci doar să dați ordine pentru a ajunge la nivelul dorit și sperat. Nu vă mulțumiți cu puțin și întotdeauna așteptați de la dumneavoastră (mai mult prin intermediul celor din jur), tot ce este mai bun și mai de calitate. Sunteți un critic excelent și ajungeți uneori să aduceți la disperare pe cei ce lucrează pentru dumneavoastră sau pe membrii familiei pe care-i implicați în activitățile casnice.

Rac

Sunteți o familistă convinsă și din această cauză doriți un mediu cât mai bun pentru copii și partener. Asta înseamnă că nu vă veți mulțumi cu făcutul curățeniei o dată la două zile, ci veți sta pe tot parcursul unei zile cu mâna-n detergent sau cu oala de mâncare pe aragaz. Partenerul de viață trebuie să fie mereu călcat și spălat, deoarece va reflecta imaginea așa că, din aceste puncte de vedere, obsesia pentru perfecțiune este întinsă la maxim în cazul de față. În ceea ce privește locul de muncă și prestația, sunteți mai delăsătoare în comparație cu cazurile de mai sus.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!