Top 5 zodii pline de fitze

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 29 iulie 2016

snob girlsGemeni

Nativele din zodia Gemeni sunt pline de mofturi copilăroase. Ele pot fi enervante și sunt acele persoane care te vor trimite să cumperi un pepene la 4 dimineața în timpul iernii. Da, Gemenele sunt ca niște copii și partenerii lor trebuie să le satisfacă toate dorințele, oricât de ciudate ar părea. Problema cea mare este că vor avea cereri dubioase în cele mai nepotrivite momente și nu acceptă sub nicio formă refuzurile.

Fecioară

Cam toată lumea știe că persoanele născute sub semnul acestei zodii nu trebuie călcate pe coadă. Dacă ea a lăsat un pahar pe colțul din stânga al mesei, acolo trebuie să rămână! Nativele din zodia Fecioară sunt foarte calculate și sunt în stare să facă un scandal monstru dacă nu mai găsesc paharul unde l-au lăsat sau dacă a fost mișcat puțin. Nu este chiar greu să le înțelegi toanele, însă poate să fie chiar dificil să le respecți cerințele și multe lucruri vor părea chiar absurde.

Balanță

Toane peste toane! Nu este de ajuns să o răsfeți și să o alinți; trebuie să o impresionezi cu stil și pentru asta ai nevoie de bani… mulți bani. Nu este vorba de materialism aici, nu… este vorba de faptul că femeile Balanțe au gusturi scumpe și ghinionul partenerului este că trebuie să le mulțumească toate capriciile.

Scorpion

Acum avem parte de o personalitate explozivă. De ce? Dacă nativa din zodia Scorpionului nu primește ce vrea, va face un scandal plin de artificii și bubuieli. Pe ea nu o interesează cât de credibilă și serioasă este scuza ta, dacă nu a primit cadoul pe care îl aștepta când îl voia, va ieși urât! Femeia Scorpion știe exact ce vrea și cel mai important pentru ea este ca partenerul să-i satisfacă dorințele.

Vărsător

Nu este loc de îndoială: femeile din zodia Vărsătorului sunt cele mai încăpățânate din tot horoscopul. Îți este greu să le înțelegi gusturile sau dorințele și își schimbă hobby-urile constant. Ea va încerca să obțină mereu lucrul la care visează chiar dacă peste câteva zile nu îl va mai folosi. Nu contează nimic dacă pe moment vrea ceva, va face tot posibilul ca acel ceva să fie al ei. Plină de toane, schimbătoare și mereu aeriană, va face totul cum vrea ea pentru că ăsta e cel mai bun mod de a rezolva problemele (după ea).

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!