TOP GEAR: O suspendare spectaculoasă

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 15 martie 2015

Jeremy Clarkson-suspendat

Mă duc să-mi caut de muncă la Job Centre”, zice amuzat Jeremy Clarkson, prezentatorul principal al emisiunii Top Gear, realizată de BBC.

Controversatul prezentator Jeremy Clarkson a fost suspendat zilele trecute de către BBC. Motivul? O scăpare a prezentatorului, un pumn îndreptat în direcţia unui producător Top Gear, Oisin Tymon, denunţată conducerii BBC săptămâna trecută.

Mica răfuială a pornit de la lipsa serviciilor de catering în timpul unor filmări în Newcastle. În urma studierii cazului, BBC a hotărât suspendarea lui Clarkson.

Alături de ceilalţi doi prezentatori Top Gear, James May şi Richard Hammond, Clarkson era în ultima fază de negocieri a unui contract pe următorii trei ani la cârma show-ului auto. Acum, această controversă le pune în pericol înţelegerea cu Top Gear.

James May şi Richard Hammond s-au anunţat solidari cu Clarkson şi este posibil ca şi ei să rupă legăturile cu Top Gear.

Totuşi, show-ul auto britanic are un public foarte numeros, astfel că ştirea suspendării lui Clarkson s-a propagat foarte rapid în media, iar susţinătorii cei mai fideli au semnat o petiţie care cere readucerea prezentatorului pe platourile de filmări Top Gear.

Când pregăteam publicaţia noastră pentru tipărire, ultimele ştiri arătau că numărul petiţionarilor în favoarea lui Clarkson ajunsese la 500.000 de persoane.

Prezentatorul, intervievat după suspendare, a spus: „Am să servesc un pint rece de bere şi voi aştepta să treacă toată agitaţia asta”, în timp ce colegul său, May, a remarcat: „A fost implicat într-o mică încăierare, dar nu cred că e ceva atât de serios.”

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!