Topurile anului 2015!

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 28 decembrie 2015

cele-mai-simpatizate-vedete

 • Cele mai simpatizate vedete din România
 • O româncă, în topul celor mai frumoase femei din lume!
 • Cei mai doriți burlaci din lume
 • Cele mai influente femei din toate timpurile

 

Cele mai simpatizate vedete din România

Cele mai simpatizate vedete din România au fost desemnate în urma unui amplu studiu. S-a luat în considerare cât de influente sunt acele persoane publice asupra puterii de cumpărare a românilor, în cinci domenii diferite: telecom, retail, financiar, modă și medical. Mai exact, cât de mult rezonează publicul cu vedetele pe care le văd în reclame, astfel încât să ajungă să-și cumpere produsele pe care acestea le promovează. Au fost, prin urmare, luate în calcul vedetele care au apărut în spoturi publicitare ori care se pretează pentru a face reclamă pentru diverse tipuri de produse sau servicii.

Cei mai simpatizați din lumea modei: Cătălin Botezatu, Irina Schrotter, Doina Levintza, Ilinca Vandici, Rita Mureșan.

Cei mai simpatizați artiști din lumea muzicii: Smiley, Andra, Delia, Horia Brenciu, Inna, Tudor Chirilă, Antonia.

Cei mai simpatizați actori: Pavel Bartoș, Florin Piersic, Horațiu Mălăele, Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Dan Puric.

Cele mai simpatizate vedete care pot face reclamă la o companie de telefonie mobilă: Andi Moisescu, Teo Trandafir, Andreea Esca, Moise Guran, Daniel Buzdugan.

Cei mai simpatizați pentru a face reclamă instituțiilor financiare: Ion Țiriac, Camelia Șucu, Dan Șucu, Dragoș și Adrian Paval.

Cei mai apreciați scriitori: Mircea Cărtărescu, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Aurora Liiceanu.

Cei mai simpatizați sportivi: Simona Halep, Lucian Bute, Cătălina Ponor, Gabriela Szabo, Sandra Izbașa.

 

O româncă, în topul celor mai frumoase femei din lume!

Christina-Maria-Saracut

Cristina Maria Sărăcuț a plecat din România când avea 18 ani, iar acum a ajuns un model foarte cunoscut și apreciat. Piteșteanca în vârstă de 22 de ani ocupă locul 3 în TOP 100 – Cele mai frumoase femei din lume. Acest top a fost realizat de revista londoneză „Mode Lifestyle Magazine”, iar românca noastră a reușit să depășească nume mari precum: Scarlett Johansson, Beyonce și Angelina Jolie.

Cristina Maria Sărăcuț este o tânără extrem de frumoasă care a cucerit podiumurile. Dimensiunile ei sunt aproape de perfecțiune: are o înălțime de 176 de centimetri, iar măsuri de: 82 de cm, 60 de cm, 87 de cm. Naturalețea și trăsăturile frumoase au făcut-o să devină una dintre cele mai apreciate modele internaționale.

Modelul a defilat pentru designeri de top din toată lumea și are în CV cele mai mari agenții din lume, printre care RED ModelManagement New York, United Kingdom: First Model Management și Austria HM Models.

TOP 100 Mode Lifestyle Magazine:

 1. Tania Marie Caringi
 2. Clara Lee
 3. Cristina Maria Sărăcuț
 4. Jessica Alba
 5. Alessandra Ambrosio
 6. Scarlett Johansson
 7. Beyonce
 8. Candice Swanepoel
 9. Adriana Lima
 10. Angelina Jolie

 

Cei mai doriți burlaci din lume

cei-mai-ravniti-burlaci

În urma unui amplu sondaj, prințul Harry al Marii Britanii a fost desemnat cel mai dorit burlac din lume. Moștenitorul coroanei regale a fost astfel preferat în fața unor actori și cântăreți celebri, mulți considerați mult mai atrăgători. Alegerile au fost făcute în funcție de mai mulți factori: aspect fizic, carismă, situație financiară, bogăția și frumusețea podoabei capilare și, nu în ultimul rând, amabilitatea de care dau dovadă.

Iată cine se află în clasament:

 1. Prințul Harry
 2. Zayn Malik
 3. Leonardo DiCaprio
 4. Ed Sheeran
 5. Jack Dorsey
 6. Jake Gyllenhaal
 7. Michael Fassbender
 8. Henry Cavill
 9. Harry Styles
 10. James Franco

 

Cele mai influente femei din toate timpurile

margaret-Thatcher

În urma unui sondaj realizat de compania Scottish Widows, a fost întocmit un clasament cu cele mai influente femei din toate timpurile. Compania Scottish Widows a realizat un sondaj pe un eșantion de 2.000 de persoane cu scopul de a afla cine sunt cele mai influente femei din toate timpurile, din punctul de vedere al publicului.

Conform rezultatelor, fostul premier britanic Margaret Thatcher, supranumită „Doamna de Fier”, a fost desemnată cea mai influentă femeie din toate timpurile.

Pe locul 2 se află savanta Marie Curie, prima femeie care a primit un Premiu Nobel. Marie Curie a primit, în mod excepțional, și prestigiosul premiu pentru fizică și chimie.

Pe locul 3 se află regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

În clasament figurează nume celebre precum prințesa Diana, Maica Tereza, regina Victoria și Oprah Winfrey.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!