Torje ar putea ajunge în Anglia

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 19 mai 2014

534 gabi torjeGabriel Torje a fost împrumutat în vara trecută de italienii de la Udinese la Espanyol, unde românul a putut juca al doilea sezon al său în Spania, după ce în perioada 2012-2013 a îmbrăcat tricoul celor de la Granada.

Fostul dinamovist nu a impresionat nici în Catalunia, astfel că şansele sale de a rămâne în Primera Division sunt nule, dacă nu chiar sub linia 0. La cum stau lucrurile, Torje va reveni în vară la Udinese, dar şansele ca el să fie păstrat în lotul grupării friulane sunt, de asemenea, foarte mici, pentru că acesta nu are nevoie de serviciile sale, mai ales când ele nu există.

Directorul sportiv al formaţiei din Italia, Cristian Giaretta, a lăsat să se înţeleagă că nu a fost mulţumit de prestaţia lui Torje din sezonul care se va încheia în curând: „Nu s-a descurcat prea bine la Espanyol. Vom căuta o nouă provocare pentru el.”

Tuttomercatoweb.it susţine că internaţionalul român ar putea fi împrumutat în viitorul sezon la formaţia engleză Watford, din a doua ligă engleză. Britanicii sunt o echipă deținută, la fel ca şi Udinese şi Granada, de către omul de afaceri Gianluca Pozzo, astfel că destinaţia pare una mai mult decât probabilă pentru mijlocaşul român.

Watford a încheiat sezonul acesta din Championship pe un loc 13, modest de altfel, după ce în sezonul trecut a ratat promovarea în Premier League.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!