Torje, deranjat că nu se pune accent pe echipă

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 21 noiembrie 2014

559 torjeGabi Torje continuă să se arate deranjat că nu se pune accentul pe echipă după un succes, ci pe jucătorii care au ieşit în evidenţă la acea partidă.

După meciul cu Finlanda (câştigat cu 2-0), în care Sânmărtean a dat ambele pase de gol, Torje a generat o declaraţie surprinzătoare: „S-a vorbit prea mult de Sânmărtean, acest lucru deranjează la un moment dat!”, spunea la acea vreme mijlocaşul lui Konyaspor.

Torje a încercat să repare lucrurile în cadrul unei intervenţii pe care a avut-o la începutul acestei săptămâni. Discursul, însă, l-a trădat și de data aceasta.

„După meciul cu Finlanda s-a vorbit doar despre el. Nu m-a deranjat acest lucru, sau nu doar pe mine, dar trebuia scoasă toată echipa în evidenţă, pentru că toţi am muncit pentru acel rezultat. Nu m-am luat de el, e un jucător cu experienţă, eu trebuie să îl respect. Dacă era slab, ziceam că e slab. Dar nu e aşa.

Nu am zis că nu acceptăm să se vorbească despre Sânmărtean, dar mai scrieţi câte ceva şi despre noi: «Echipa a muncit» scrieţi! Dar Sânmărtean ne ajută foarte mult, face diferenţa în cele mai multe momente. Sunt conştient că am fost slab cu Irlanda de Nord. Dar au fost meciuri în care am fost bun şi am pierdut, deci am fost fericit după acest meci”, a declarat Gabi Torje.

Internaţionalul a făcut tot posibilul să minimalizeze şi golurile lui Paul Papp din victoria cu Irlanda de Nord (2-0): „Primul gol nu ştie nici el cum l-a dat. La al doilea gol a fost ca şi cum i-ar veni unui atacant mingea pe latul piciorului. A fost centrare la cap, iar lovitura de cap este o calitate a fundaşilor. A dat-o perfect, aveam nevoie de acel gol”, a mai spus Torje.

Declarații jenante sosite din partea unui jucător care nu a spus prea multe pe teren și care pare mai interesat să se dovedească supărat de reușitele prietenilor și colegilor de la națională, decât să se ocupe de îmbunătățirea propriului joc. Atitudine care spune totul despre caracterul acestui jucător și care, dacă nu ar mai fi convocat la lot, nu ar produce nici pe departe o pagubă actualului sistem prestat de formația lui Anghel Iordănescu.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!