Tottenham, disperat să scape de Chiricheș

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 24 iulie 2015

591 chirichesTottenham încearcă cu disperare să scape de Vlad Chiricheş în vara aceasta, iar pe lista neagră, alături de român, se mai află cel puţin patru jucători. Presa din Anglia a anunţat că Spurs a refuzat o ofertă de aproximativ 5 milioane de euro pentru Chiricheş, de la Galatasaray, în speranţa ca va obţine măcar 7 milioane.

Așa că a reapărut varianta AS Roma, echipă care l-a dorit pe fundaşul român şi iarna trecută, iar jurnaliştii italieni anunţă că gruparea capitolină îl va achiziţiona pe Chiricheş dacă îl va vinde pe Alessio Romagnoli la AC Milan.

“Dacă Alessio Romagnoli va ajunge la Milan, atunci Roma îi va cumpăra pe Savic de la Fiorentina şi Chiriches de la Tottenham”, notează jurnaliştii din Italia.

Vlad Chiricheş (25 de ani) joacă la Tottenham din vara lui 2013, atunci când a fost transferat de la Steaua pentru suma de 9.5 milioane de euro. Însă doar 10 meciuri a jucat Chiricheş în sezonul trecut din Premier League.

Pe lângă turcii de la Galatasaray şi italienii de la AS Roma, de fundaşul român se mai interesează şi elveţienii de la FC Basel.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!