Tottenham, disperată să vândă

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 iulie 2015

590 chirichesTottenham încearcă cu disperare să scape de Vlad Chiricheş în această vară, iar pe lista neagră, alături de român, se mai află cel puţin patru jucători.

Presa din Anglia a anunţat de altfel că Spurs a refuzat o ofertă de aproximativ 5 milioane de euro pentru Chiricheş, de la Galatasaray, în speranţa ca va obţine măcar 7 milioane.

Planul celor din Londra este simplu: vor să obţină banii necesari transferurilor cerute în mod expres de tehnicianul Mauricio Pochettino.

Conform Express Sport, londonezii vor să îi mai vândă, alături de Chiricheş, pe Federico Fazio, Younes Kaboul, Emmanuel Adebayor şi Roberdo Soldado. Abia după ce celor cinci li se vor găsi echipe, Spurs va demara negocierile pentru jucătorii doriţi de actualul tehnician.

Iar primul pe listă este mijlocaşul central Morgan Schneiderlin, cu care Pochettino a lucrat acum două sezoane la Southampton.  Echipa lui Gardoş ar vrea 25 de milioane de euro pentru mijocaş, iar Spurs speră ca toţi banii să fie obţinuţi din vânzarea de jucători.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!