Trabzon, la judecată din cauza lui Bourceanu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 iulie 2014

542 alex bourceanuIntrarea lui Gigi Becali în închisoare a făcut ca situaţia financiară a Stelei să devină una sensibilă, chiar dacă oficialii din Ghencea încearcă să mascheze acest lucru.

Lipsa de investiţii în cadrul lotului, Gâlcă fiind nevoit să se descurce cu ceea ce are, şi renunţarea la mai mulţi fotbalişti importanți în această vară l-a determinat chiar și pe

antrenorul Laurenţiu Reghecampf să accepte oferta venită de la Al Hilal, în loc să încerce o nouă calificare în grupele Ligii Campionilor şi, eventual, depăşirea acestei faze, lucruri care păreau extrem de accesibile dacă situația nu s-ar fi schimbat.

Problemele financiare ale echipei din Bd. Ghencea continuă însă chiar şi după vinderea jucătorilor importanţi. Plecat în iarnă la Trabzonspor, Alexandru Bourceanu ar fi trebuit să le aducă roş-albaştrilor în cont suma de 1.300.000 de euro, dar planul iniţial a fost dat peste cap de lipsa de cuvânt a turcilor. Lucru care nu trebuie să mire.

Aceştia au promis că vor achita suma pe porțiuni, 700.000 după semnarea contractului şi 600.000 de euro în vară, dar Steaua nu a primit nici măcar un singur euro în 6 luni.

Răbdarea echipei de la București a atins și ea finalul, iar românii s-au adresat deja la FIFA pentru a recupera suma de la Trabzonspor, mizând pe faptul că în iulie turcii vor participa în preliminariile Europa League şi vor trebui să dovedească faptul că nu dispun de datorii, dacă vor să joace.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!