Trafalgar Square, multicultural

Articol publicat in sectiunea Evenimente britanice pe data 22 septembrie 2014

London_Trafalgal Square

Trafalgar Square vă așteaptă să cunoașteți culturi și tradiții de pe diferite continente. Astfel, vă veți putea delecta simțurile cu muzică live, dans, modă, spectacole, mâncare și ateliere pentru întreaga familie oferite de Malaezia, Japonia și Africa.

Adresă: Trafalgar Square, London WC2N 5DN

Telefon: 020 7983 4000

Intrarea: gratuită.

 

Malaysia Night

Aflat la cea de-a 5-a ediție, Malaysia Night este un festival ce va transforma zona într-o piață inundată de priveliști, mirosuri și sunete specific malaeziene.

Vizitatorii se vor putea bucura de mâncăruri tradiționale și de distracție, asigurată de artiști aduși special din Malaezia pentru festival, precum dansatori, bateriști, muzicieni și chiar sculptori în fructe.

Veți găsi și standuri care vă oferă o mică parte din Malaysia prin vânzarea ingredientelor, obiectelor de artă și obiectelor și hainelor tradiționale.

Când: 26 septembrie 2014, 12pm – 10pm.

 

Japan Matsuri

Piața centrală a Londrei va fi transformată într-o Japonie în miniatură, cu invitați de la Radio Taiso, care vor încuraja publicul să participe la show, cu muzică taiko și dansuri Nodojiman, delicatese japoneze și desene animate Manga Wall. Amestecul perfect de cultură și distracție.

Când: 27 septembrie 2014

 

Africa on the Square

Sunteți invitați să luați parte la explozia de sunete, culori și savori africane! Festivalul african își așteaptă publicul cu cântăreți, toboșari, acrobați, dansatori, chioșcuri cu mâncare, ateliere de mozaic… Un spectacol de neuitat!

Când: 11 octombrie 2014

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!