Tragedia unei fetițe de origine română

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 29 iunie 2016

O fetiță de origine română a fost găsită moartă într-o piscină situată într-un complex turistic din sudul Italiei, cazul fiind cercetat de autoritățile italiene, care au audiat 40 de persoane pentru stabilirea circumstanțelor producerii incidentului, a informat site-ul TGcom24.it, citat de Mediafax.

Maria, o fată de origine română în vârstă de zece ani, a fost găsită moartă într-o piscină din complexul turistic San Salvatore Telesino, situat în regiunea Campania (sudul Italiei).

Fetița s-a înecat în piscină în timp ce complexul turistic era închis deoarece vremea era ploioasă. Anchetatorii încearcă să afle cum a ajuns fetița în piscină.

În cadrul anchetei au fost audiate circa 40 de persoane, inclusiv un român în vârstă de 20 de ani care a fost văzut ultima dată în compania fetiței.

Ulterior, surse citate de ziarul La Repubblica au afirmat că un cetățean român a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală și crimă în acest caz.

Tânărul român este acuzat că a încercat să o violeze pe fetița în vârstă de zece ani, după care ar fi asfixiat-o și aruncat-o într-o piscină.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!