Traian Băsescu, bunic pentru a doua oară

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 21 noiembrie 2014

basescu_nepotIoana Băsescu, fiica cea mare a președintelui, a născut vineri dimineață un băiețel. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a președintelui Traian Băsescu.

Mândru nevoie mare, Traian Băsescu a postat pe contul lui de Facebook un mesaj în care își prezintă nepoțelul, dar și patru imagini cu noul venit pe lume din familie.

„Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kg și ţipă!”, se spune în mesaj. „Sunt atașate și patru poze”, a scris Traian Băsescu pe contul lui de Facebook.

Fiica cea mare a președintelui, Ioana, s-a căsătorit în secret, la începutul lunii iunie, la Azuga, cu Radu Pricop, de profesie avocat. Fiica cea mare a preşedintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de Traian Băsescu, primar al Bucureştiului la acea vreme.

A doua relaţie serioasă a Ioanei Băsescu a fost cu un om de afaceri din domeniul divertismentului, de care s-a despărţit la începutul anului 2013, mai scrie presa.

Traian Băsescu mai are o nepoțică, Sofia Anais, de la fiica cea mică, Elena, care este din nou însărcinată.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!