Transferul lui Budescu, ajutor pentru ambele echipe

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 15 ianuarie 2016

612 budescuAtacantul Astrei Giurgiu, Constantin Budescu, a declarat că în cazul în care ar fi transferat la Steaua ar ajuta ambele grupări, pe cea bucureşteană să câştige campionatul şi pe cea giurgiuveană să poată continua în prima ligă, el menţionând însă şi că există varianta rămânerii la actuala sa echipă.

„Urmează ca această problemă să se rezolve imediat, după ce începe perioada de pregătire, pentru că nu pot sta aşa nici eu şi nici cluburile care mă vor. E normal să ştim acest lucru. Oferta din Qatar s-a împotmolit după ce au vorbit şi cu mine şi cu cei de la club. Nu ştiu de ce a picat oferta din Qatar, au fost şi unele discuţii cu Steaua dar vom vedea, nu e nimic clar. Nu ştiu ce se va întâmpla, există şi opţiunea să rămân la Astra. Am auzit că ar fi probleme financiare la club, îmi doresc să salvez acest club pentru că am petrecut o perioadă bună aici. Dacă m-aş duce la Steaua aş ajuta ambele echipe, pe Steaua să câştige campionatul şi pe Astra să poată continua în prima ligă”, a spus Budescu.

„Nu am vorbit cu patronul, e foarte greu pentru că e privat de libertate. Dacă era lângă noi alta era situaţia mea şi nu cred că ajungeam în situaţia de faţă. Nu ştiu dacă cei din club ţin cont de dorinţa mea, pentru că dacă vor mai mulţi bani vor vedea ofertele şi o vor alege pe cea mai bună. Ştiu că Şumudică a zis că-şi dă demisia dacă plec la Steaua pentru că el e împotriva Stelei, dar deocamdată nu e nimic”, a mai afirmat Budescu.

Constantin Budescu a fost desemnat cel mai bun atacant şi cel mai bun fotbalist din România în 2015. Steaua nu a abandonat încă transferul său deși patronul giurgiuvean a blocat tranzacția din închisoare, derajat de declarațiile dat de Gigi Becali la televizor, care s-a lăudat că l-a adus deja pe Budescu în Ghencea.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!