Trei bucătari care au renunțat la micul ecran

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 12 februarie 2016

Gheorg, Petrisor Tanase, Antonio PassarelliÎi știi cu siguranță, le-ai admirat îndemânarea și au devenit vedete cu mult înaintea show-urilor culinare și a chefilor care s-au remarcat prin critici aduse concurenților. Dar acum s-au lăsat de televiziune și s-au dedicat profesiei de la care au pornit. Care sunt motivele lor?

Gheorg

În 2013, Gheorg, pe numele lui din buletin George Vitan, a renunțat la colaborarea cu Etno TV, unde realiza emisiunea „Veselie în bucătărie”, și şi-a deschis o cofetărie, în comuna 1 Decembrie, la 20 km de București, chiar lângă casa în care locuiește împreună cu soția și fiul, student la SNSPA. Chiar dacă a fost o alegere grea, Gheorg este acum fericit, spunând că afacerea sa este pe plus. El a fost vizitat de reporterii Click! cărora le-a povestit că numai de Paşte a vândut 15.000 de cozonaci, iar la un botez a făcut un tort de 100 de kilograme.

Petrișor Tănase

Acum în vârstă de 56 de ani, Petrișor a fost în anii ‘90 co-prezentatorul lui Teo Trandafir la ProTV, apoi a apărut la Prima TV, TVR 2, Acasă TV, Euforia TV, fiind un pioner în ale gătitului la televizor. Acum s-a retras de pe sticlă și s-a dedicat proiectului său, „Şcoala de artă culinară Petrişor Tănase”. Totuși, mai apare încă în reclame TV, fără să aibă vreun plan să revină în grila vreunei televiziuni.

Antonio Passarelli

Italianul Passarelli s-a bucurat de popularitate după ce a apărut în emisiunea „Dănutz S.R.L.”, moderată la TVR de Dan Bittman, apoi a lucrat cu Teo Trandafir, la Kanal D, până anul trecut. După ce s-a vehiculat că ar avea o idilă cu Teo, acesta a dispărut din peisajul monden. Totuși, și el, ca și Petrișor Tănase, a fost curtat de un cunoscut lanț de supermarketuri pentru a deveni imaginea acestuia.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!