Trei echipe îl vor pe Maxim

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 iulie 2015

588 maximTrei echipe din Bundesliga sunt interesate de achiziţionarea lui Alex Maxim: Koln, Hannover şi Hamburg. Preţul fixat de Stuttgart e de 8 milioane de euro.

Plecarea lui Huub Stevens de la VfB Stuttgart i-a deschis, practic, o nouă şansă lui Alexandru Maxim. Mijlocaşul român de 24 de ani este, însă, unul dintre jucătorii de care şvabii s-ar putea despărţi.

Zvonurile sunt tot mai puternice, însă se pare că Maxim va rămâne în Bundesliga, Swansea, echipa din Premier League interesată de transferul său, considerând că preţul e mult prea mare. Potrivit presei germane, Stuttgart cere 8 milioane de euro în schimbul său, dar preţul nu pare prohibitiv pentru trei formaţii din Bundesliga.

Sport Bild a scris marţi că Hannover, Koln şi Hamburg sunt echipele care îl vor pe Maxim, iar Stuttgart vrea să vândă din două motive clare: are nevoie de bani şi, cel mai presant, un nou contract pentru Maxim ar urma să îi oblige să scoată şi mai mulţi bani din cont. În acest moment, Maxim primeşte 600.000 de euro pe an, în timp ce noul angajament ar însemna o creştere cu aproape 1 milion. Interesant este că jucătorul român s-ar putea reuni cu fostul său antrenor, Bruno Labbadia, la Hamburg, tehnicianul german fiind omul care l-a dorit pe Maxim la Stuttgart.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!