Trei prostituate românce amendate pe strada unde a fost înjunghiată Mariana Popa

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 31 iulie 2014

Trei tinere românce au ajuns la tribunal pentru că lucrau ca prostituate pe Ilford Lane, strada din nordul Londrei unde „colega” lor Mariana Popa era ucisă de un musulman, la sfârșitul anului trecut.

Ele au fost prinse de polițiștii de la secția Redbridge Police, în cadrul unor acțiuni menite să descurajeze practica prostituției, care a luat amploare în acea zonă. Fetele și-au recunoscut vinovăția în fața completului de judecată, informează publicația locală Ilford Recorder, în 25 iulie.

Laura Simion, în vârstă de 21 de ani, fără o adresă exactă, a fost amendată cu 130 de lire sterline după ce a fost surprinsă în mod repetat oferindu-și serviciile pe aceeași stradă din zona Ilford. Ea a spus judecătorului că, în acest fel, încearcă să câștige bani, pentru a putea, în fiecare lună, să-și plătească chiria de £500 și să trimită cel puțin 300 de lire sterline celor doi copii ai ei, rămași în România.

Cristina Onofrei (20 de ani) și Georgiana Stelea (27 de ani) au fost, de asemenea, amendate cu câte 80 de lire sterline, pentru că racolau potențiali clienți pe High Road, în 12 iunie, pe strada principală din districtul metropolitan Ilford.

„Nu aveți de gând să vă câștigați existența în alt mod decât prostituându-vă? Este o meserie de-a dreptul periculoasă, mai ales în Ilford Lane”, le-a avertizat judecătorul pe românce.

Autor articol: Marcel Istrate

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!